The Scratch en Scratch XXL

Scratch XXL

NIEUW   The Scratch gaat vernieuwen. Naast The Scratch, welke met de carnavalsdagen overdag actief is, gaan we de avonden voor de oudere jeugd een stuk stoerder en aansprekender maken. ’s Avonds verandert The Scratch in Scratch XXL, een nieuwe naam voor een nieuwe formule op zaterdag-, zondag-, maandag en dinsdagavond. Met Scratch XXL bouwen we een feestje voor de iets oudere jeugd, welke geraakt worden door het nieuwe alcohol beleid, NIX18, van de regering.       

WAT VERANDERT?  Allereerst is de complete aankleding veranderd en wordt er naast een mega goede geluidset ook een spectaculaire nieuwe lichtshow gemonteerd. Een super vette beleving in licht en geluid. Verder komt er een Line Up van artiesten en DJ’s welke achter elkaar gaan optreden. Geen uur zal hetzelfde zijn in Scratch XXL en alle hedendaagse muziekstijlen komen voorbij. Uiteraard wordt de carnavalsmuziek niet vergeten, maar dan wel in een hedendaags jasje met een lekkere beat. We hebben een rondgang gemaakt langs alle plaatselijke en regionale bekende DJ’s en de beste hebben we kunnen contracteren.  Daarnaast komen ook landelijke acts voorbij zoals jullie van ons gewend zijn, maar hierover later meer. Ook krijgt elke avond zijn eigen thema en uitstraling.  Hierop mag je als bezoeker je outfit aanpassen.

ZATERDAGAVOND….  komt Q-MUSIC THE PARTY naar Krabberdonk. Want een knalfeest wordt namelijk nóg vetter met de Q-dj’s. Enne… ben je fan van Het Foute Uur? Goed nieuws, want Het Foute Uur is een standaard onderdeel van The Party.

qmusic

ENTREE  Voor de SCRATCH XXL kun je een EVERY DAY kaart kopen, tegen een gereduceerd tarief van € 12,-Met deze kaart kun je altijd binnen bij The Scratch XXL.  Informatie  hierover kun je vinden op onze nieuwe website www.the-scratch.com. Uiteraard kun je de EVERY DAY kaart en de kaarten  voor de spetterende zaterdagavond kopen via de bekende verkooppunten, kaarten kopen in de voorverkoop à € 7,50 en voor    € 9,00 aan de kassa! Deze verkooppunten zijn voor Den Dungen bij drogisterij Dio op het Maaskantje en cafetaria ’t Hofke aan de Tuinstraat. In Berlicum bij Boek en Kantoorboekhandel Mieke Wijgergangs aan het Mercuriusplein en in Sint Michielsgestel bij Primera Kapteijns aan de Nieuwstraat. De overige middagen en avonden betaal je nog steeds hetzelfde tarief aan de kassa van € 2,00 per persoon.

INFORMATIE   Volg ons ook op Facebook!!! Want hierop wordt de nieuwe Line Up bekent gemaakt met alle DJ’s en landelijk bekende acts. “Like” ons op Facebook en ontvang alle informatie én maak daarnaast kans op een gratis EVERY DAY SCRATCH XXL kaart.Dus ga voor de openingstijden, verdere informatie en een compleet overzicht van de Line Up naar onze website www.the-scratch.com

the scratch

 

Ook dit jaar hebben we weer een spetterend programma met carnaval in The Scratch. Allereerst het Scholen programma van basisschool de Wegwijzer en Fonkel op carnavalsvrijdag.  Ook dit jaar komt de onderbouw weer naar The Scratch en gaan ze zelf optreden. Ouders, opa’s en oma’s, oppassen en andere geïnteresseerde zijn welkom van 8.30 tot 9.30 uur. De onder bouwers gaan daarna nog door tot 11.00 uur en kunnen op school worden opgehaald. De boven bouwers zijn om 11.30 uur in The Scratch en we beginnen traditioneel met de opening van het jeugdcarnaval door Jeugdprins Casper en jeugdprinses Maud en hun gevolg  samen met burgemeester Pommer . Daarna treden de boven bouwers op, de beste optredens per klas en per school komen voorbij. We sluiten af met Duo Penotti, een wervelende kindershow, waarin niets te gek is. Ook bij de bovenbouw is iedereen welkom en ook de kinderen van de onderbouw mogen met hun ouders terug komen vanaf 11.30 uur tot 15.30 uur.

Zondag gaan we om 15.00 uur open en komt het vrouwelijk zangduo, De Dorini’s uit Boxtel naar The Scratch. Zij maken al vele jaren carnavalskrakers en zo ook deze carnaval! Dit jaar komen ze met het feestnummer “KONING BIER” de nieuwe carnavalskraker voor 2014! Een aanstekelijk nummer waarop je onmogelijk stil kunt blijven staan.

dorini's alpenzusjes

Maandagmiddag staat garant voor veel drukte en gezelligheid met Life Dance. Life Dance is vanaf de oprichting betrokken bij The Scratch en we hebben het niveau de afgelopen jaren explosief zien stijgen. Het afgelopen jaar is zeer succes vol geweest voor Life Dance, met het wereld kampioenschap en het optreden bij Holland Got Talent. We zijn dan ook zeer vereerd dat zij ook dit jaar The Scratch weer bezoeken en zowel op maandag, als dinsdag, optredens verzorgen. Zoals elk jaar komt ook dit jaar de winnaar van The Voice of Krabberdonk optreden in The Scratch.Maar het wordt pas echt feest met de Alpenzusjes, die met hun hit machine, The Scratch op zijn grondvesten zullen laat trillen. Carnaval hits zoals “Naar voren, naar achter”,  de “Jungledans” en “Hutje op de hei” stonden de afgelopen jaren allemaal in de top 10 van meest gedraaide platen tijdens het carnaval! Dit jaar komen de meiden met een ”dijk van een nummer”!  ”Kontebonke” zal feestend Nederland in beweging brengen! Kortom De Alpenzusjes brengen een feestelijke show en krijgen The Scratch gegarandeerd ‘aan de gang’. Zing mee met de hits… want waar De Alpenzusjes komen… wordt het een feest om van te dromen.

Dinsdagmiddag de traditionele Frikadellen-party met kilometers frikadel en een feestelijke officiële afsluiting van het kindercarnaval om 17.30 uur. Waarna Scratch XXL het carnaval definitief afsluit.