Floortje

Party House The Scratch is, met carnaval, al vele jaren een begrip in de regio  ‘s –Hertogenbosch en in onze volle zaal zijn al veel bekende artiesten voorbij gekomen in de afgelopen jaren.  Zo kwamen ondermeer Yes-R  langs en DJ Tony Star. Maar dit jaar hebben we een absolute Topper geboekt, een artiest die de afgelopen tijd wel zeer regelmatig op TV en Radio, te zien en te horen, is geweest.

Op carnavals zaterdagavond, 9 februari 2013, staat deze hoofdact van The Scratch 2013 op het programma en hiervoor hebben we met John de Mol contact opgenomen van The Voice of Holland.  Na pittige onderhandelingen, waarbij John geprobeerd heeft om de Scratch formule op te kopen, hebben we deze absolute topper kunnen boeken. Niemand minder dan FLOORTJE SMIT komt naar The Scratch. Als finalist van Idols maakte ze naam.  Floortje werd tweede bij Idols 3 en bracht daarna een aantal singles en een album uit. Als musical ster in de musical WE WILL ROCK YOU maakte ze faam en zong ze vele Queen nummers met onder meer Charly Luske. En bij The Voice behaalde ze een zeer verdiende derde plaats in de finale en maakte ze een verpletterende indruk. Deze finaliste The Voice of Holland, Floortje Smit liet alle coaches hun stoelen omdraaien met het auditienummer ‘Alone Again’. Uiteindelijk is het coach Roel van Velzen geworden die de talentvolle zangeres aan zijn team toe mocht voegen, tot grote ergernis van Marco Borsato, Trijntje Oosterhuis en Nick en Simon. Floortje Smit noteerde met het nummer ‘She Wolf’ een hoge notering in de iTunes Download Top 100. Dit nummer kwam binnen op de 17e positie. Floortje Smit staat daarnaast met zowel ‘Heavy Cross’ als ‘Alone’ al enkele weken in de iTunes Download Top 100. Nummers die ze zeker live in The Scratch ten gehore gaat brengen.

 

Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 6,= bij drogisterij Dio op het Maaskantje en het cafetaria ‘t Hofke en als we niet uitverkocht zijn kunt u aan de kassa’s van The Scratch een kaartje kopen voor € 9,=. The Scratch kunt u vinden tijdens de carnavals dagen in de totaal gepimpte sportzaal De Misse aan het Jacobskamp te Den Dungen.

Zorg dat je er geen minuut van mist en tot ziens in The Scratch!