Halfvasten : 18 maart 2012

HALFVASTEN IN KRABBERDONK: WAT WORDT HET NIEUWE THEMA ?

Om nog eens gezellig even na te praten over de afgelopen carnaval organiseert stichting Krabberdonk het Halfvastenfeest op zondag 18 maart a.s. in de Majorcabar in Den Dungen vanaf 14.11 uur, met o.a. een optreden van de bekende zanger Kapalone en de evenzo bekende Dungense band WèHeurik. 

Vrijwilligers: bedankt!

Er wordt teruggekeken op een paar drukke, gezellige en levendige carnavalsdagen in Krabberdonk. Veel enthousiaste mensen hebben vrijwillig de handen uit de mouwen gestoken om dit mogelijk te maken. Daarom nodigt stichting Krabberdonk iedereen die zich op de één of andere manier heeft ingezet voor carnaval speciaal uit om bij dit Halfvastenfeest aanwezig te zijn.

 

Thema 2013 :

in het kader van het 44 jarig bestaan ! Zoals afgelopen jaar zijn er ook nu weer speciale bierviltjes uitgereikt waarop suggesties voor het nieuwe thema konden worden ingevuld. En dat is nu wel heel bijzonder omdat in 2013 het 44 jarig bestaan van carnaval in Den Dungen gevierd gaat worden ! Er zijn weer heel veel creatieve ideeën ingeleverd. De Krabberdonkse Koepel maakt deze middag het winnende thema bekend en heeft uiteraard weer een prijs voor de winnende inzending ! Iedereen is van harte welkom op 18 maart