Nieuw in 2010 : Krabbertuin

poster krabbertuin

Krabbertuin ‘voor Den Dungen door Den Dungen’ op 23 januari 2010

 

Heeft u zin in een gezellige en ongedwongen middag met muziek, voordrachten, interviews en sketches? Dan moet u zaterdagmiddag 23 januari zeker naar Boer Goossens in Den Dungen komen. U beleeft dan de eerste editie van de Krabbertuin, die tot stand is gekomen door de inzet en medewerking van tientallen enthousiaste Dungenaren.

Het programma van de Krabbertuin is zeer gevarieerd en heeft iets weg van de oude Moestuin met Henri de Booi. Dit zeer succesvolle concept heeft wel aan de basis gestaan voor de Krabbertuin. Het programma van de Krabbertuin heeft wat meer met carnaval en heeft een eigentijdse opzet.

 

Muziek

Er zijn o.a. optredens van Wè Heur Ik, met een bijzonder gastoptreden, de zangeressen Lenneke Blokx en Simone Romeijnders, Op ons ège (de vroegere hofkapel) en de bekende Brabantse zanger August de Laat. Daarnaast maakt winnaar van het Krabberdonkse Tonproaten 2010 zijn opwachting.

 

Interviews en beelden

Verder vertelt Dungenaar Jo van der Heijden over zijn gevoel bij het ‘Brabants leven’, laat het Videoteam verrassende beelden zien, draagt Henri de Booi voor uit eigen werk en krijgen we bezoek van de nieuwe Prins van Krabberdonk Francois dun Urste vergezeld door Adjudant Antoine en de Raad van Elf (dit jaar met de bijnaam de Juweeltjes).

 

Kaartverkoop

De Krabbertuin is op zaterdag 23 januari bij Boer Goossens in Den Dungen van 14.00 tot 17.00 uur. Toegangskaarten kosten € 1,00 (1 consumptie inbegrepen), maximaal 2 kaarten per persoon en zijn vanaf 28 december verkrijgbaar op de volgende adressen: Boer Goossens, Heilig Hartplein 2 en Drogisterij DIO Groenendaal, Maaskantje 51.

 

 

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hester van Nisselrooij, PR Krabberdonk, telefoon 06 26925069, e-mail: hester.van.nisselrooij@home.nl.