Stichting Krabberdonk op zoek naar alternatieve ideeën voor carnaval

Het coronavirus houdt ons allemaal in de greep. Veel activiteiten en evenementen zijn dit jaar afgelast, en helaas ziet het er naar uit dat het de komende maanden niet veel anders zal zijn. Het gaat helaas ook consequenties hebben voor het Krabberdonkse carnaval van 2021. Dat kan niet in de normale vorm plaatsvinden.  En toch willen het ook zeker niet geruisloos voorbij laten gaan!

Stichting Krabberdonk heeft de afgelopen maanden heel wat ‘afvergaderd’: wat doen we volgend jaar met carnaval? Natuurlijk staan gezondheid en veiligheid voorop. Gezien de maatregelen van dit moment moeten we helaas concluderen dat het in 2021 anders moet. De gemeente kan ons op dit moment ook geen vergunningen geven, waardoor de Optocht, de Scratch en het Krabberdorp niet mogelijk zijn. In 2021 is er dus helaas geen Prins die de scepter gaat zwaaien over ons mooie Krabberdonk.

Maar tegelijkertijd zeggen we ook: we moeten niet bij de pakken neer gaan zitten! Want carnaval is een feest van verbroedering, en juist verbroedering kan ons door deze lastige tijden heen helpen. Er zijn vast ook wél dingen mogelijk binnen de maatregelen. Daarom doen we een beroep op de creativiteit van alle Krabberdonkers: kom met ideeën hoe we coronaproof toch ons carnavalshart sneller kunnen laten kloppen.

Graag ontvangen we de ideeën per e-mail info@krabberdonk.nl of schiet gerust een van onze bestuursleden even rechtstreeks aan. We zijn benieuwd!