Bizarre tijden

Beste carnavals vrienden,

We hopen dit bericht jullie in goede gezondheid treft. Wat een bizarre tijden, het ene moment staan we samen carnaval te vieren, het andere moment ziet ons mooie dorp en de rest van de wereld er heel anders uit.

Door alle omstandigheden heeft er geen fysieke evaluatie plaatsgevonden na carnaval 2020. Naar ons idee is het een geslaagde editie geweest, mochten jullie hier nog iets over kwijt willen, laat het ons weten.

Ondanks deze onzekere tijden en een feestje nog ver weg lijkt, kijken we vooruit. Wat kan wel en wat kan niet? Helaas hebben we geen glazen bol en kunnen we dus niet voorspellen hoe de vlag erbij hangt rond 11-11 en nog verder weg de carnaval 2021, half februari.

We willen jullie via deze weg laten weten dat we starten met het vormen van ideeën over een mogelijke alternatieve invulling van carnaval, mochten de omstandigheden ons daarom vragen. Ook hebben wij contact met diverse instanties (Brabantse carnavals federatie, de gemeente en omliggende dorpen en steden) en kijken we hoe zij hier tegen aan kijken en hier een invulling aan geven. Uiteraard met inachtneming van de, op dat moment, geldende regels van het RIVM. 

We maken graag gebruik van jullie creativiteit en feedback. We zijn erg nieuwsgierig naar jullie ideeën en standpunten. Dus bij deze een oproep om dit met ons te delen.

Kom met leuke ideeën, alternatieven en out of the box oplossingen zodat we er met z’n allen toch een geweldig carnavalsseizoen van kunnen maken.

Alvast dank voor het meedenken en als er andere vragen of opmerkingen zijn, laat het ons weten via info@krabberdonk.nl of krabberdonk@gmail.com (er zijn soms technische problemen met krabberdonk mail) of bel met een van de bestuursleden.

Uiteraard houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Met vriendelijke groet,
Namens de Krabberdonkse Koepel
Lieke Leijten, sikretaris