De Grenzeloze Optocht van Krabberdonk 2020

De voorbereiding voor de Krabberdonkse optocht is in volle gang. Diverse carnavalsclubjes, loopgroepen en jeugdteams zijn al weken, zo niet maanden aan het werk om voor de Krabberdonker en overige liefhebbers een grenzeloos mooie optocht neer te zetten.
Dus ook dit jaar kunnen we weer heel veel bijzonderheden verwachten. Alles is mogelijk, want Krabberdonk is grenzeloos!

Na het succes van vorig jaar realiseert Horeca United wederom een grenzeloos mooi Krabberdorp op de parkeerplaats achter HCR Boer Goossens. Op het podium van de grote tent vindt vanaf 13.30 uur de proclamatie en sleuteloverdracht plaats met Prins Julien Voliera d’n Urste en Adjudant Lochte Penne. Iedereen is hier van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
Om 14:11 uur zal de optocht van start gaan. De route is hetzelfde als vorig jaar, maar dan andersom☺: Dus vanaf de Bosscheweg bij de kerk linksaf voor de Litserborg langs. Vervolgens via de Jhr van Rijckevorselstraat, Paterstraat, Grinsel, Heilig Hartplein en zo weer terug naar de Bosscheweg.


Voor vragen m.b.t. de  optocht en/of om je in te schrijven kun je bellen/mailen met Thijs Sterks via 06-13453414 of thijs@2xuu.nl.

Krabberdonk