Bekendmaking nieuwe Prins van Krabberdonk

Beste karnavalsvriendin of -vriend, muzikant, zanger, zangeres of gewone Krabberdonker: zaterdag 9 november a.s. dan  “Ist wir zoweit”.
Vorig jaar is KUL 2.0 geïntroduceerd en dat is met heel veel enthousiasme ontvangen. Daarom wordt er achter de schermen al hard gewerkt om er wederom eer een spetterende avond van te maken.
Het Krabberdonks Liedjesfestival vindt plaats in de residentie van de Prins en Adjudant: “Boer Goossens”.  Het is de jaarlijkse opening van het karnavals-seizoen waarbij verschillende muziekskes, zangers, zangeressen de muzikale strijd aangaan om de “Frans Mulders” wisseltrofee.

Wij hopen ook dit jaar weer een aantal “nieuwe” artiesten te mogen begroeten op het podium.

Leuk muzikaal uitje met de buurtvereniging, de biljartclub, het veteranenteam enz.

Geoefende en (on) geoefende badkamerzangers zijn ook van harte welkom.

Misschien toekomstige deelnemers van “Het Open Bloes” festival die alvast wat podiumervaring op willen doen. Afgewezen kandidaten van “Holland’s Got Talent” , “The Voice” of “The Voice Senior” zijn allemaal van harte welkom. Eeuwige Krabberdonkse roem ligt voor het grijpen! Een deskundige jury oordeelt en kiest het beste “Krabberdonkse Karnavalslied” voor 2019/2020.

Inschrijven kan en mag uiteraard nú al maar je hebt de tijd tot 3 november.

Ook als je geen muzikale prestatie wilt neerzetten ben je toch van harte welkom om er samen een kei-gezellige avond van te maken.

Voorafgaand aan de KUL zal deze avond ook de verrassende bekendmaking van de Prins en Jeugdprins van Groot Krabberdonk, hun Adjudanten en Gevolg plaats vinden. En het wordt spectaculair, dit wil je niet missen!!!!

En de grote vraag is ook dit jaar natuurlijk; wie gaan het stokje overnemen van Prins Mark en Adjudant Jeroen? Wie laat dit jaar Krabberdonk Grenzeloos opstijgen? Hoe grenzeloos is hij eigenlijk en gaat hij misschien wel over zijn eigen grens?
Zorg dat je die avond bij binnenkomst een kaartje van de dames van de Raad bemachtigt en raad wie de nieuwe Prins is. De winnaar krijgt een, door de Prins van Krabberdonk zelf ter beschikking gesteld cadeau. Hoe grenzeloos is dat??
Hou voor hints onze Facebookpagina, Instagram of website in de gaten.
Nieuwsgierig? Reserveer 9 november dan in je agenda en ben er bij! Aanvang 20.00 uur. Zaal gaat om 19.30 uur open.

Inschrijven/info: b.m.kok@home.nl of huubgoossens@home.nl