de Zotte Zaterdagavond

Dit jaar vindt voor de allereerste keer in het bestaan van Krabberdonk de Zotte Zaterdagavond plaats op zaterdag 2 maart, georganiseerd door de carnavalsverenigingen Sjarl le Manje en Tisw@ in samenwerking met horecaondernemers van Den Dungen (beter bekend als Horeca United).

Deze zinderende avond zal niet eenmalig plaatsvinden, maar zal jaarlijks op zaterdagavond de aftrap van carnaval in Krabberdonk worden. Ieder jaar weer ingevuld met een ander thema.
Het thema voor dit jaar is: Jetzt geht’s los! De feestganger die dit thema heeft vertaald in een mooie outfit wordt die avond extra in het zonnetje gezet

Feesttent

Dit mooie feestje wordt opgeluisterd door de muzikale talenten van de band TILT (Immer Gerade Aus) afgewisseld met de opzwepende muziek van DJ Toontje Sjek. Dit alles vindt plaats in Krabberdorp, de centrale feesttent in Krabberdonk aan de Donkse straat in Den Dungen.
De zaal gaat open om 19.00 uur en vanaf 20.00 gehen wir los! De entree bedraagt € 5. Kaarten zijn te bestellen in de voorverkoop via zottezaterdagavond@gmail.com. Uiteraard zijn losse kaarten ook die avond bij de ingang van Krabberdorp verkrijgbaar. Maar vol = vol!