Vervanger gezocht….

Oproep voor opmaak!
(van de redactie)

Krabberdonk – Kijken jullie ook elk jaar weer uit naar de uitgifte van de KrabberKoerant? Gelukkig zijn dat een heleboel mensen, maar als je dat in 2020 ook wilt doen, hebben we wel jullie hulp nodig! Want onze vaste opmaakster Anouk heeft aangegeven volgend jaar niet meer te kunnen ondersteunen bij de samenstelling van deze krant. Dat is een groot verlies voor de redactie want haar rol is cruciaal voor het verschijnen van deze mooie carnavalsperiodiek.
Ben jij of ken jij een creatief persoon die goed is met Adobe Illustrator, InDesign of andere opmaakprogramma’s, neem dan ajb snel contact op met de redactie via hellroy13@gmail.com. Ervaring met (digitale) vormgeving is wenselijk, maar mocht je een beginner zijn of bijvoorbeeld met een opleiding in deze richting (willen) starten, meld je dan ajb ook. Samen kunnen we er dan voor zorgen dat er volgend jaar ook weer een mooie KrabberKoerant verschijnt.
Bij deze bedanken we Anouk voor het kunstwerk wat zij dit jaar weer heeft opgeleverd én voor alle voorgaande carnavalskranten waar zij haar bijdrage aan heeft gegeven. Dankjewel en meld je aan als haar opvolg(st)er!