Bekendmaking nieuwe Prins van Krabberdonk

Beste karnavalsvriendin of -vriend, muzikant, zanger, zangeres of gewone Krabberdonker: zaterdag 10 november a.s. dan “Ist wir zoweit”.

Na een spetterende bekendmaking van de Prins en Jeugdprins van Groot Krabberdonk en hun gevolg, vindt op zaterdag 10 november a.s. weer Krabberdonks Uitzinnige Liedjesfestival plaats. Uiteraard in de residentie van de Prins en Adjudant: “Boer Goossens”. De jaarlijkse opening van het karnavals-seizoen waarbij verschillende muziekskes, zangers en zangeressen de muzikale strijd aangaan om de “Frans Mulders” wisseltrofee.Uitzinnig omdat ut in Krabberdonk op rollekus lupt, al 50 joar. Misschien een goede reden om eindelijk dat podium van de KUL eens te betreden. Een leuk muzikaal uitje met de buurtvereniging, de biljartclub, het veteranenteam enz. Geoefende en (on) geoefende badkamerzangers zijn ook van harte welkom. Misschien toekomstige deelnemers van “Het Open Bloes” festival die alvast wat podiumervaring op willen doen.Afgewezen kandidaten van “Holland’s Got Talent”, “The Voice” of “The Voice Senior” zijn allemaal van harte welkom. Eeuwige Krabberdonkse roem ligt voor het grijpen!Een deskundige jury oordeelt en kiest het beste “Krabberdonkse Karnavalslied” voor 2018/2019. Inschrijven kan en mag uiteraard nú al maar je hebt de tijd tot 4 november via huubgoossens@home.nl

Ook als je als club geen muzikale prestatie wilt neerzetten, ben je van harte welkom om er samen een kei-gezellige avond van te maken.

Maar de grote vraag is ook dit jaar natuurlijk; wie gaan het stokje overnemen van Prins Driek en zijn Adjudant Don Juan. Wie wordt de nieuwe Prins van Krabberdonk? Wie zorgt ervoor dat ut ook dit jaar in Krabberdonk op rollekus lupt?Via de facebookpagina van Krabberdonk zijn al een aantal hints geplaatst en de komende weken volgen er nog meer.

Krabberdonk bestaat 50 jaar, maar ziet onze nieuwe Prins ook Abraham? En heeft de Prins iets met het thema? Wat heeft hij met rollekus? Maakt hij ze, eet hij ze, verdeelt hij ze of laat hij het gewoon aan zich voorbij rollen? En speelt hij een rol òf zorgt hij dat het rolt? Wie zal het zeggen.Nieuwsgierig? Reserveer 10 november dan in je agenda en ben er bij!

“Antoon Tabak” ( Toontje Sjek) zal de avond muzikaal aan “elkaar draaien”. Dus succes verzekerd.

De avond begint om 19.30 uur.