Heel Den Dungen zingt Schuurmans

Op 8 juli aanstaande is Den Dungen weer een evenement rijker. De afgelopen edities van zomercarnaval zijn geëvalueerd en de organisatie is met een nieuw concept op de proppen gekomen: Fiet’s Festival.

Een gezellige middag met een fietstocht en aansluitend muziekfestival voor en door Dungenaren. Geinspireerd door het landelijk succes van onze dorpsgenoot en diverse tv-formats hebben we muzikale mededorpelingen om liedjes te zingen van René Schuurmans zelf.

De fietstocht is uitgestippeld langs diverse hotspots in en rond Krabberdonk, dus lekker laagdrempelig en voor het gehele gezin geschikt. De start is vanaf 12:30 uur bij de Majorcabar en het programma van het Festival Heel Den Dungen zingt Schuurmans begint om 15.00 uur. Tijd genoeg om uit te hijgen van het fietsen, zodat iedereen lekker kan meezingen met al die Nederlandstallige hits. De meezingers worden live vertolkt door maar liefst 12 plaatselijke personalities die graag een microfoon ter hand nemen. Zij worden daarbij ondersteund door een flitsende presentatie met tekst- en beeldmateriaal en soms zelfs live muziek. En misschien dat René zelf ook nog even langskomt….

Graag tot ziens op 8 juli bij de Majorcabar!

#HDDZS