Boomplanting Jeugdprins Nik

11 – 1 jaar Scratch

Scratch al een aantal jaren een groot begrip in Krabberdonk. Carnaval onder de jeugd leeft meer dan ooit!
Dit jaar is het voor de 10e keer dat dit geweldige evenement georganiseerd wordt en dat mag natuurlijk niet ongemerkt voorbij gaan. Daarom heeft Jeugdprins Nik van Krabberdonk samen met zijn jeugdprinses Maud, adjudante Demi en de rest van zijn gevolg hier op vrijdagmiddag 9 februari na het scholencarnaval even bij stil gestaan.

Op de parkeerplaats naast Scratch (sporthal de Misse) hebben ze, met hulp van Meijer Pommer, Prins Driek en Adjudant Don Juan, samen een boom geplant en een gedenkbord onthult. Dit omdat hier tenslotte al 10 jaar de wortels van het jeugdcarnaval in Krabberdonk liggen.

Het geheel vond plaats in het bijzijn van een aantal vrijwilligers van de Scratch, die speciaal werden bedankt door Jeugdprins Nik. Tenslotte zorgen zij er al jaren voor dat de jeugd van Krabberdonk (en omstreken) een geweldige carnaval beleeft tijdens Scratch en Scratch XXL.

Foto: Boximages/Frank van Boxtel