Voorverkoop Scratch en ScratchXXL is gestart

Nog enkele weken en dan barst het carnaval weer los in Den Dungen. We hebben ook dit keer weer geprobeerd om een gevarieerd programma samen te stellen voor Scratch.

We hebben niet alleen verschillende artiesten maar, hebben ook de avonden helemaal anders ingericht. We hebben dit jaar verschillende thema-avonden op het programma staan!
Op zaterdagavond is het Thema: STUITERBAL. Er zullen verschillende grote ballonnen door het publiek gaan en ook de confetti zal rijkelijk door de lucht vliegen. Als speciale act zullen de STTRBSTN een optreden verzorgen. Dit zijn een MC en DJ die het publiek van links naar rechts laat stuiteren.

Op zondagavond hebben we het thema HOLLAND- HOUSE. De Olympische winterspelen zijn dan net van start gegaan en wat is er dan leuker om een eigen Holland House te hebben. De dress-code is TEAM-NL, dus kom allemaal verkleed in het rood-wit-blauw of oranje zodat we er een echt Hollands feestje van kunnen maken. Dit wordt nog eens extra opgezweept door optredens van Marco Kraats en Tim Schalkx. Daarnaast zal DJ Drace de avond verder vullen met zijn vlotte babbel en wervelende muziekmix. De skihutjetsers, top40 hits en oldiekrakers vliegen je om de oren.

Na het succes van vorig jaar hebben we op maandagavond geen thema-avond maar wel een spetterend avondvullend programma van de DJ Crew. Dit belooft weer een gezellige avond te worden waarin de Crew verschillende dingen het publiek in schiet in combinatie met muziek waarbij iedereen de pan uit swingt.

Voor de afsluitende dinsdagavond is gekozen voor een BLACK-LIGHT party. Kom allemaal in witte of fluoriserende kleding zodat het black-light extra oplicht. Onze eigen DJ’s zullen deze avond afsluiten en hopelijk kunnen we dan weer terugkijken op een spetterende, gezellige carnaval bij Scratch XXL.

Ook voor de middagen hebben we natuurlijk een leuk programma. Op zondagmiddag heeft iedereen de mogelijkheid om met Buurman & Buurman op de foto te gaan. Daarnaast staat er iedere middag weer een draaimolen en ballenbak voor de kleintjes klaar. Op maandagmiddag is DJ Tim Bakker onze “kok”. Hij laat alle kinderen uit de pan swingen op fantastische carnavalsnummers. Ook komt Jeroen van Zelst langs. Hij is o.a bekend van “Houdoe en bedankt olé olé”. Op dinsdag hebben we weer een heuse frikadellenparty en ook de Blije snoetjes zijn aanwezig om de kinderen te schminken.

Het belooft dus weer een super gezellige carnaval te worden in Scratch en Scratch XXL. Bestel nu al je kaarten via www.scratchdendungen.nl of bij onze voorverkoopadressen in Den Dungen, Sint-Michielsgestel en Berlicum (zie website)