KUL

 

Beste karnavalsvriend, muzikant of gewoon: gezellige mens, Op 11 november dan is het “wir zoweit”.

Voorafgegaan door de bekendmaking van de Prins en de Jeugdprins van Groot Krabberdonk vindt op zaterdag 11 november a.s. weer het grandioze Krabberdonkse Liedjesfestival plaats in Krabberdonk’s Residentie Huub den Boer.

Een Liedjesfestival met een feestelijk tintje. Het is nl. de elfde keer dat dit georganiseerd wordt. Daarom ook “UITDAGEND” in de zin van: ………doe eens mee! Laat jezelf verleiden en zing de sterren van den hemel.

Diverse kappellekes, duo’s , trio’s en solo artiesten enz. zullen weer de strijd weer aanbinden om de FRANS MULDERS wisseltrofee! 

Een aantal kappellekes heeft al aangegeven weer deel te willen nemen aan deze kei-gezellige avond.

Stiekem hopen wij weer op een aantal ‘nieuwe’ artiesten of groepen. Wellicht een buurtvereniging, een biljartclubje, een veteranen-team, een geoefende badkamerzanger enz.

Of misschien toekomstige deelnemers aan “Het Open Bloes Festival 2018”, die alvast wat podiumervaring willen opdoen. Je opstap naar eeuwige roem ligt voor het grijpen.

Een deskundige jury oordeelt en kiest het beste Krabberdonkse Karnavalslied voor 2017/2018

Inschrijven kan eventueel nú al maar je hebt de tijd tot 5 november. Wij hopen dit jaar weer op jullie deelname te kunnen rekenen.

Mochten jullie als club niet willen deelnemen dan zijn jullie uiteraard toch van harte welkom op deze eerste aanzet van het nieuwe Karnavals-seizoen 2017/2018.

Op verzoek van diverse deelnemers hebben een nieuwe regel ingevoerd. “De begeleidende muziek mag op een band/stick staan maar alle zangpartijen, solo, achtergrondkoortje, 2de, 3de stem enz.  moeten live op het podium gezongen worden!!

De zang mag dus ook niet hoorbaar zijn op de geluidsband!

Toon Shag zal deze avond muzikaal aan “elkaar draaien” Succes verzekerd!

Namens de organisatie:

Ben en Huub.

Voor verdere informatie:

huubgoossens@home.nl

b.m.kok@home.nl