Uitnodiging Krabberdonks Zomercarnaval

Zondag 18 juni a.s vindt de tweede editie plaats van het Krabberdonks zomercarnaval; een gezellige middag vol muziek om nog één keer de prettige sfeer van de afgelopen februaridagen terug te halen. Natuurlijk zijn prins Roland II, adjudant Jac I & hun ZonneKus van de partij, maar ook diverse carnavalsverenigingen van binnen en buiten Krabberdonk zullen aanwezig zijn. En omdat de Krabberdonkse carnavalstraditie om een optocht vraagt, heeft de organisatie daar ook aan gedacht. Wat heet; er zijn er zelfs twee!

Van 12.30 uur tot 13.11 uur:

Start bij de MajorcaBar van de nu al legendarische, interactieve Krabberdonkse Fietstocht , een bijzonder Vaderdagcadeau voor vaders, aanstaande vaders, vaders in opleiding, grootvaders etc om hier samen met gezin, familie, vrienden, aan deel te nemen.

De route van de fietstocht bedraagt plm. 23 km en voert je langs, om en door Krabberdonkse dreven. Het is de bedoeling dat je van de Krabberdonkse Kuriosa (historische bijzonderheden) die je onderweg tegenkomt foto’s maakt en deze doorstuurt naar de organisatie.

De route eindig weer bij de Majorcabar waar de uitslag bekend worden gemaakt en de uitreiking plaatsvindt van de hoofdprijs: een Krabberdonkse Tuinset!

Aanmelden mag, is niet verplicht.

13.11uur: Start van een heuse Zomerparade bij de Molen. Deelname aan beide optochten is gratis.

14.00 uur: De aftrap van het zomercarnaval bij de MajorcaBar.

Een kleine greep uit de keur van artiesten die dan het podium zullen betreden: de populaire coverband Blue Air, Krabberdonks pretband Wèheurik?!, local hero DJ Di Vasco, und wie einem Klapper auf das Feuerpijl, die besondere Geste DJ Huub mit die verrückte halber Stunde!

Via facebook.com/krabberdonkszomercarnaval of www.krabberdonk.nl kunt u het hele programma nog eens teruglezen. We hopen op goed weer en vele deelnemers. Dus als u het Vaderdagontbijt geserveerd heeft gekregen en/of heeft genuttigd, trek dan met hele gezin een zomeroutfit in Krabberdonkse kleuren aan, inclusief zojuist verkregen zelfgemaakte stropdas en kom gezellig naar het Krabberdonks Zomercarnaval!

 

Graag tot dan!

 

Voor info of aanmelding: mail naar secr. : krabberdonk@gmail.com of bel met 06-41328653