Opening en naamgeving fietsbrug in Krabberdonk

Tussen Den Dungen en Berlicum ligt sinds eind 2016 een nieuwe fietsbrug over  de Zuidwillemsvaart.

Op de prinsenreceptie in Krabberdonk( Den Dungen ) op 18 december 2016 is de naam van de fietsbrug verkocht op de ludieke veiling voor het goede doel, de Vincentius Vereniging. Nu wordt deze fietsbrug op zaterdag 18 februari om 13.30 uur officieel geopend door burgemeester Jan  Pommer( de Meier van Meeaanderdonk) en wethouder Koos Loose . Daarna zal door de koper van de naam van deze brug het naambordje voor deze nieuwe fietsbrug worden onthuld.

De prins van Krabberdonk Ronald de 2e met zijn gevolg en de prins van dun Birrekoal Peer den 2e met zijn gevolg zullen hierbij aanwezig zijn. Tevens is er gezorgd voor gezellige muziek en ook aan de inwendige mens wordt gedacht. Iedereen is van harte uitgenodigd en welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Het geheel speelt zich af aan de Dungense zijde van de nieuwe fietsbrug langs de Zuidwillemsvaart.