Bitterballenbal

2017 02 27 BitterBallenBal 2 FLYER

Carnavalsclub Wè’n Wittighèd en Stichting Litserborg hebben de handen weer ineen geslagen voor de organisatie van het Bitterballenbal op carnavalsmaandagmiddag (27 februari 2017). Het Krabberdonkse thema van dit jaar is ‘Krabberdonk, un werrum nest’. Dat maken we helemaal waar in de Litserborg, de bruisende huiskamer van Den Dungen en het Maaskantje! Het wordt een ouderwets gezellige dansmiddag met live muziek van Klavertje Vier.

bitterballenconcert

In de grote zaal van Litserborg wordt een gezellig feest georganiseerd met volop dansmuziek van Klavertje Vier. Rond de mooie dansvloer en het podium zijn ruim voldoende zitplaatsen en statafels. In de pauzes zijn er enkele optredens van Krabberdonkse carnavalsclubkes. Ook Prins Ronald en zijn gevolg zullen tijdens het Bitterballenbal hun opwachting maken.

Klavertje Vier

Klavertje Vier is een bekende viermans formatie die live gezellige muziek speelt op feesten, jubilea en bij verenigingen en zorginstellingen. Hun muziek laat zich het best samenvatten in de slogan: “Hollandse nieuwe en gouwe ouwe!” Klavertje Vier staat garant voor een gezellige dansmiddag.

Wij heten u graag welkom op carnavalsmaandag 27 februari 2017, van 14:00 tot 17:00 (zaal open 13.30 uur) uur in de grote zaal van Litserborg, Litserstraat 2 in Krabberdonk, Den Dungen.

De toegang is gratis. Wij zorgen voor een gezellig feestje en bitterballen, Klavertje Vier en de clubkes voor muziek en u voor de juiste carnavalsstemming!

bitterballenconcert 2