24 juli 2016

Beste Krabbers en Krabberinnen,

Carnaval ligt al weer bijna een half jaar achter ons, maar we zijn het nog lang niet vergeten: Wat was het toch uit de kunst in Krabberdonk! En we kunnen er geen genoeg van krijgen, want ‘ge bent mar inne kìr Prins wanne’J. Daarom zouden we carnaval liefst 24/7 vieren. Dat lukt helaas niet, maar op 24-7 kunnen we wel nog een extra dagje carnaval meepikken.
Op die zondag 24 juli kunnen jullie carnaval herbeleven in je korte broek! Want vanaf 13.00u vindt dan in de Majorcabar het eerste Zomercarnaval plaats.
Met medewerking van diverse Krabberdonkse kapellen, WèHeurIk, DJ DiVasco én de comeback van het Dungense toporkest van weleer: BUBBLE!

Dus kom gezellig allemaal carnaval 2016 nog eens herbeleven. De dresscode is vrij, maar zomers & carnavalesk wordt op prijs gesteld bij dit misschien wel nieuwe evenement op de KrabberKalender. Dan maken we het samen weer uit de kunst op zondag 24 juli!
Graag tot dan in un werrùm nest.

Prins XI-XI, adjudant Marcelangelo, de 3 Donken & de Mellukmèskes

image1