Prins XI-XI dun 22e reageert in Krabberdonk

prins en prinses 2016 2

Op zaterdagavond 14 november vond in Krabberdonk, voor de 47e keer, het 11-11 feest plaats.

Na een inleidend filmpje, gemaakt met een drone,  werden de nieuwe Prins en Adjudant van Krabberdonk bekend gemaakt.

Prins XI-XI dun tweeëntwintigste  zwaait samen met zijn Adjudant Marcelangelo de scepter over Krabberdonk 2016. In het dagelijkse leven ook wel bekend als Paul Krijnen en Marcel Voets. Paul, geboren op 11-11, is onlangs 44 jaar geworden!

Zij worden hierbij ondersteund door 3 gewichtige heren, Antonius van den Poeldonk (Antoine), Johannes van den Hooidonk (Hans), Rodewikus van den Rijndonk (Roy). De 3 Donken.

Samen met de dames van de raad, die dit jaar de naam “Mellukmeskes” gekregen hebben, gaan zij er een kleurrijk carnavalsjaar van maken. Want zoals het thema al aangeeft, “Krabberdonk is uit de Kunst”.

Vervolgens werd de nieuwe jeugdraad voorgesteld en tijdens een spannende presentatie  werden de nieuwe  jeugdhoogheden bekend gemaakt. Jeugdprinses Inge en Jeugdadjudante Cathelijn. Dit gezellige duo en hun enthousiaste jeugdraad zullen nog vaak in Krabberdonk, maar soms ook daarbuiten, te zien zijn en ze hebben er zin in.

Na alle officiële speeches, bekendmakingen en installaties kon de KUL, Krabberdonks Unieke Liedjsesfestival, beginnen. De inmiddels volgestroomde zaal heeft genoten van diverse spetterende optredens en muziekskus. Na druk beraad van de 3 juryleden,  is als winnaar CV Op ons ège, uit de bus gekomen.