Nieuwe (jeugd)prins en adjudant bijna bekend

BOXimages/ Frank van Boxtel
BOXimages/ Frank van Boxtel

Aanstaande zaterdag 14 november wordt voorafgaand aan het KUL-festival de in-auguratie-ceremonie van Prins Krabber de 22e van Krabberdonk gehouden, en de adjudant en hun “nieuwe” dames en niet te vergeten de jeugdprins, prinses, adjudant(e) en jeugdraad worden bekend gemaakt.

Via een dronevlucht heeft de nieuwe prins al verschillende, voor hem belangrijke plaatsen, in Krabberdonk bezocht. Dit was een hele kunst en dit sluit dan weer mooi aan bij het thema van carnaval 2016; “Krabberdonk is uit de Kunst!”

Verder neemt Krabberdonk die avond afscheid van prins Willem en zijn adjudant Gradus, die in het afgelopen jaar op voortreffelijke wijze de scepter zwaaiden.

Tijdens de KUL gaan diverse kappellekes en andere groepen de “muziekale strijd” met elkaar aan. Iedereen is welkom om dit feest mee te maken. De avond start om 19.11 uur.