Scratch XXL gaat verder op ingeslagen weg!

Vorig jaar heeft Scratch met het verschuiven van de alcohol leeftijd ingezet op de jeugd tot 18 jaar met Scratch XXL. Dit jaar willen we het Scratch XXL programma verder uitbreiden en iedere avond een top act bieden voor de middelbare schooljeugd. Daarom is Scratch XXL vanaf 21.00 uur alleen toegankelijk voor de middelbare schooljeugd en zijn we op zaterdag, zondag en maandag open tot 1.00 uur ‘s nachts. Elk uur hebben we een andere DJ en iedere avond heeft zijn top act en dit zijn allemaal landelijk bekende acts. Je kunt in de voorverkoop een All-Days kaart kopen en hiermee ben je voor een zeer gereduceerd bedrag altijd welkom in The Scratch en Scratch XXL. Een Scratch All-Days kaart kost € 15,– per persoon en hiermee kun je alle optredens mee maken. Een los kaartje voor een avondje Scratch XXL kost € 6,– m.u.v. de dinsdagavond welke € 2,– kost. (tot 23.00 uur open) De entree voor The Scratch in de middagen blijft € 2,–.

De eerste act op zaterdagavond is het favoriete radio station van elke tiener en we zijn dan ook erg trots dat we the Road Show van Slam FM hebben kunnen boeken voor de Scratch XXL. Een wervelende show met veel licht en geluid en dat op Valentijnsdag. Dit wordt een avond om nooit te vergeten en met een hoog knuffel gehalte.

De tweede act op zondagavond is naast een bekende DJ ook een zeer bekende acteur in Goede Tijden Slechte Tijden. Als jongetje had hij al een hoofdrol in de film Kruimeltje en dat onstuimige jongetje is hij altijd gebleven. Op het podium gaat hij helemaal los en hij heeft er erg veel zin in om in Scratch XXL op te treden. Op zondagavond komt niemand minder als Ruud Feltkamp alias Noud Alberts in GTST.

Op maandag hebben we een heel bijzonder optreden. Dit drietal ken je vooral van internet en daar zijn zij een zeer grote hype. Hun filmpjes zijn duizenden keren bekeken en iedereen kent wel een paar filmpjes die zij in opdracht gemaakt hebben. Ja, iedereen kan een verzoek indienen bij STUK TV en zij voeren dit dan uit. Niets is te gek en alles kan en dat gaat vaak samen met heel veel humor. De jongens van STUK TV draaien in Scratch XXL en doen de meest krankzinnige dingen om het publiek te vermaken. Dit is een bijzonder optreden, want je kunt de heren niet zomaar boeken. So, be there en natuurlijk is er ook een MEET AND GREET geregeld met Giel, Stefan en Thomas. Dus de (watervaste) stiften niet vergeten!

Je kunt alle informatie nalezen op www.the-scratch.com en op facebook!

See you in Scratch XXL.

Scratch XXL Poster Slam FM en DJ Noud