Oktoberfest

Beste Krabberdonkers,

Graag willen we alle Krabberdonkers uitnodigen voor Prinsjesdag 2015. Dit jaar zal Prinsjesdag in het teken staan van het Oktoberfest, zoals dit jaarlijks in Duitsland en Oostenrijk wordt gehouden. Het belooft dit jaar weer echt een grandioos spektakel te worden.

Programma:

Datum:                                Dinsdag 17 februari

Aanvang:                            11.11 uur tot ongeveer 14.30 uur

Locatie:                               Cafe De Linden

Presentatie:                      Rene van de Veerdonk

Muziek / Disco:                Toon Schuurmans

Muziekkeuze:                    Duitse slagers

Aankleding:                       Duits / Oostenrijks tintje

Eten:                                    O.a. gratis broodje braadworst

Het is de bedoeling dat iedereen zoveel mogelijk verkleed komt, als Anton (in lederhose etc) en Heidi (in dirdln). De mooist verklede Anton en Heidi, welke zal beoordeeld zal worden door een deskundige jury,  ontvangen een mooie prijs. Daarnaast bestaat er voor de bezoekers de mogelijkheid om aan een 4-tal spellen mee te doen (boomstamzagen, bierpul schuiven, spijkerslaan en dijenkletsen).

Hiervoor krijgt men bij binnenkomst een kaart met de naam van de spellen en mogelijk om de score per spel in te kunnen vullen.  Bedoeling is dat de spellen door koppels worden uitgevoerd. Diegene die de hoogste score heeft ontvangt een gigantische mooie prijs.

Tevens zullen een aantal artiesten (o.a. een super gastoptreden uit Tilburg om 11.20) optreden, waaronder een aantal verassende optredens. De oud prinsen hebben hun spaarpot maar eens goed omgedraaid.

Daarnaast willen we de kapellen uiteraard de gelegenheid geven om een paar nummers te spelen (liefst duitse slagers).

Hopelijk mogen we jullie persoonlijk ontvangen op dinsdag 17 februari om 11.11 en……….. ZEG HET VOORT ======= ZEG HET VOORT======ZEG HET VOORT

Met vriendelijke groet,

DE DONKHEREN