Keinderkupkesfestival (KKF)

Hallo allemaal,

Wij zijn de Krabbers en Krabberinnekes van de jeugdraad van Krabberdonk!

Na een loting door de vele aanmeldingen, bestaat onze groep dit jaar uit 20 enthousiaste leuke meiden en stoere jongens uit groep 7 en 8.

Velen van ons vieren al jaren carnaval bv. omdat onze ouders actief betrokken zijn bij het carnavalsgebeuren of omdat broers en/of zussen ons al voorgingen in de jeugdraad. En de rest is tijdens die knotsgekke dagen altijd te vinden in The Scratch, de partyplace to be in ons mooie Krabberdonk.

Na een aantal jaren afwezig te zijn geweest op het Keinderkupkesfestival  (KKF), zijn we dit jaar weer van de partij.
Toen de uitnodiging kwam van onze buren uit Bokkendonk, de organisatoren van het KKF 2015, konden wij die niet weigeren en hebben dan ook meteen toegezegd om mee te doen. Want waar gefeest wordt, wil de jeugdraad van Krabberdonk ook zijn!

En een feest zal het worden!
De JPC van Bokkendonk bestaat namelijk 44 jaar en dat moet gevierd worden.
Zeker met het thema  “D’n Bok hè ut 4-us”
Dat gaat dus helemaal goed komen.

We gaan hard aan de slag met het oefenen van ons liedje en om iets moois te knutselen voor optocht. We hebben er zin in en kijken nu al uit naar deze leuke dag in Bokkendonk!

Iedereen is van harte welkom om naar ons te komen kijken.
Het KKF is op zondag 8 februari in de Huif in Sint-Michielsgestel.
Rond 12.30 uur start de optocht en om 14.11 uur start het middagprogramma met de optredens van de deelnemende dorpen. Wij lopen als 6e groep in de optocht en treden ook als 6e op met ons aangepaste KKF lied.

Groetjes van alle kinderen en begeleiding van de jeugdraad van Krabberdonk.