Help Prins Willem en het hele spul, als eerste door de Tunnel !!

schild4bier

Opening  van Krabberdonkse Tunnel  (Keerdijk)  – zondag 25 januari – Verzamelen bij Vennenhof 12.15u

Beste Carnavalsvrienden,

Wij, Prins Willem en Adjudant Gradus, willen graag jullie aandacht vragen voor het volgende.

Zoals bekend is onlangs, in het verlengde van de Keerdijk,  een tunnel onder de N617  in gebruik genomen. Deze tunnel is nog niet officieel geopend en heeft ook geen naam. Dat is de reden dat ondergetekenden graag de opening willen verrichten en de tunnel een naam geven:  te weten

1e Krabberdonkse Tunnel.

Nu blijkt dat de Bokkendonkse Hoogheid, Prins Pauwke,  een soortgelijk idee heeft. Om een en ander op een ludieke manier te beslechten hebben beide Prinsen besloten dat ze op zondag 25 januari met medestanders naar de tunnel komen en diegene die de meeste supporters meebrengt mag als eerste de officiële handelingen verrichten.  Als scherprechter is  dhr J.Pommer  aanwezig,  diverse cv orkesten zorgen voor de muzikale omlijsting en het nieuws zal door de lokale media verspreid worden.  Dus wil je niets missen van dit unieke gebeuren  en Prins Willem en Adjudant Gradus ondersteunen kom dan op Zondag 25 januari  naar de tunnel-opening.  We verzamelen om 12.15u bij  Vennenhof,  Brandsestraat 22,   Krabberdonk. Carnavaleske kleding hoeft niet maar mag wel. Heb je een Krabberdonkse das of vlag dan kun je die natuurlijk ook meenemen.

Mogen wij op jullie rekenen?

Tot ziens

Prins Willem en Adjudant Grad1e krabberdonkse tunnelus

willem & gradus