Ontvoering in Krabberdonk !

Van onze speciale misdaadverslaggever Relinde R. van Drunen

Volgens welingelichte bronnen is er momenteel weer sprake van een ontvoering in Krabberdonk. Werd dit dorp jaren geleden tijdens carnaval geteisterd door vele diefstallen en ontvoeringen, na een relatief rustige periode slaat het noodlot dus weer toe ! Tijdens de sluitingsceremonie van carnaval 2013 werd de speciaal daarvoor gemaakte Krabberdonkse  vlag door de dames van de Raad binnengedragen en gestreken door Prins Twins. Nog geen 5 minuten daarna was de vlag al verdwenen. Het vermoeden was al direct dat de vlag door derden was ontvreemd.

Volgens onze bronnen is er onlangs contact geweest tussen de “tijdelijke beheerder” van de vlag en de Koepel. Wat de eisen zijn van de ontvoerders is niet bekend, het zou gaan om een aanzienlijke tegemoetkoming. Om de onderhandelingen niet in gevaar te brengen hanteert de Koepel momenteel een mediastilte.

Zij wilde desgevraagd ook niet op onze vragen ingaan, ook op de vraag of de zaak al in een strafrechtelijke sfeer was beland kregen we als antwoord : “Geen commentaar”.

Bronnen binnen het Openbaar Ministerie bevestigen noch ontkennen op de hoogte te zijn van het voorgaande. Wel is opvallend dat inmiddels door hen Code Oranje is ingevoerd en de speciale Officier van Justitie van vakantie is teruggeroepen.

Het vermoeden bestaat dat binnenkort wordt overgegaan tot huiszoekingen bij personen, bekend bij Justitie vanwege eerdere soortgelijke vergrijpen.

Uw verslaggever is hierover al getipt door anonieme bronnen, ook werd al een foto van de vermoedelijke verblijfplaats van de vlag op de redactie bezorgd.

Tips zijn welkom op de redactie

Wordt ongetwijfeld vervolgd

vlag klein