Scratch XXL

Scratch XXL

The Scratch gaat vernieuwen. Naast The Scratch, welke met de carnavalsdagen overdag actief is, gaan we de avonden voor de oudere jeugd een stuk stoerder en aansprekender maken. ’s Avonds verandert The Scratch in Scratch XXL, een nieuwe naam voor een nieuwe formule op zaterdag-, zondag-, maandag en dinsdagavond. Met Scratch XXL bouwen we een feestje voor de iets oudere jeugd, welke geraakt worden door het nieuwe alcohol beleid, NIX18, van de regering.

WAT VERANDERT? Allereerst is de complete aankleding veranderd en wordt er naast een mega goede geluidset ook een spectaculaire nieuwe lichtshow gemonteerd. Een super vette beleving in licht en geluid. Verder komt er een Line Up van artiesten en DJ’s welke achter elkaar gaan optreden. Geen uur zal hetzelfde zijn in Scratch XXL en alle hedendaagse muziekstijlen komen voorbij. Uiteraard wordt de carnavalsmuziek niet vergeten, maar dan wel in een hedendaags jasje met een lekkere beat. We hebben een rondgang gemaakt langs alle plaatselijke en regionale bekende DJ’s en de beste hebben we kunnen contracteren.  Daarnaast komen ook landelijke acts voorbij zoals jullie van ons gewend zijn, maar hierover later meer. Ook krijgt elke avond zijn eigen thema en uitstraling.

INFORMATIE   Volg ons ook op Facebook!!! Want hierop wordt de nieuwe Line Up bekent gemaakt met alle DJ’s en landelijk bekende acts. “Like” ons op Facebook en ontvang alle informatie én maak daarnaast kans op een gratis EVERY DAY SCRATCH XXL kaart.Dus ga voor de openingstijden, verdere informatie en een compleet overzicht van de Line Up naar onze website www.the-scratch.com!