Afsluitmiddag 44 jarig jubileum Krabberdonk op de Herven

Onder het motto “We breien er een eind aan” organiseerde de Krabberdonkse Koepel als afsluiter van het 44 jarig jubileum, op zaterdag 21 december een middag speciaal voor de bewoners van De Donk. Deze verhuisden 2 jaar geleden naar locatie De Herven en binnenkort gaan zij weer terug naar Den Dungen. Oost west Krabberdonk best! En dat is ook het thema van carnaval 2014 in Den Dungen. De middag werd geopend met een toespraak van Prins Arthur, die samen met zijn Adjudant Germ, de hele middag aanwezig was om mee te genieten van het afscheid van de Herven.

Daarna konden de ruim 30 aanwezige bewoners kijken naar een aantal spectaculaire optredens van Life Dance uit Den Dungen. Ze genoten o.a. van een liedje uit de musical Annie en klapte mee op de maat van Jingle bells van de aller kleinste.

Hierna werden de gasten verrast met een gezellig optreden van Cor Zwanenberg en Henk Verhagen. Zij zongen bekende liedjes en vertelden mooie kerstverhalen in het dialect. De bewoners genoten aanzienlijk. Er werd zelfs hier en daar mee gezongen en meegedeind. Als afsluiter kregen alle gasten een maaltijd aangeboden en werd er door de Prins en Adjudant aan  alle bewoners en vrijwilligers een kleine attentie aangeboden.

BOXimages-9939 (2)