Historische Krabberdonkse Kroegentocht

Historische

Krabberdonkse

Kroegentocht

Tussen de Brug en de Meule

Wilt u er, na een heerlijk paasontbijt, lekker even uit? Doe dan mee aan de Historische Krabberdonkse Kroegentocht op Tweede Paasdag. Een gezellige (gratis) middag met wat beweging, natuur, cultuur, muziek en nostalgie.

Op Tweede Paasdag, 1 april, organiseert de jubilerende stichting Krabberdonk voor alle Dungenaren, jong en oud, een historische fietstocht rondom en door Den Dungen. De tocht gaat van kroeg naar kroeg. Bestaande én voorbije.

In totaal is op negen punten iets te doen.  Er zijn ludieke voordrachten, er wordt muziek gemaakt en hier en daar kan iets gegeten of gedronken worden. Bij voormalig café De Roos is een tentoonstelling over 44 jaar Krabberdonk met veel foto- en filmmateriaal.

Iedereen kan kiezen uit 2 fietsroutes:

  • De Grande Route 44. Een langere fietstocht rondom Den Dungen langs veel punten die een rol spelen in de historie van Krabberdonk.
  • De korte route. Gewoon lekker op je gemak fietsen met voldoende tussenstops, afwisseling en leuke momenten.

Starten kan van 13.11 tot 14.11 uur bij één van de volgende gelegenheden: Boer Goossens, De Majorcabar en Café De Linden. Deelname is gratis.