Krabbertuin en Krabberdonks Kado

Afgelopen weekend hadden we een spetterende start voor het carnavalsseizoen met dagelijks een andere winnaar en Annelies als eindwinnaar. De foto’s hiervan staan verder op de site onder foto’s.

Dit weekend hebben we op zaterdag de Krabbertuin wat een leuke, gezellige middag in een carnavaleske sfeer is. Gasten zijn o.a. Prins Twins met hun gevolg De Jubelientjes, muziekkapel Op ons ège, schilder Henk Groenendaal, tonproater Jan Schellekens, zanger/gitarist Jo Spierings, diverse komische acts, koor Crescendo en De Drie Tenoren. De middag begint om 14.00 uur, einde plm. 17.00 uur.

Krabberdonk viert haar 44-jarig jubileum komende zondag 27 januari met een dorpsfeest voor alle Dungenaren, Maaskanters en mensen die zich Dungenaar voelen. Het Krabberdonks Kado wordt een middag vol muziek, acties, verrassende optredens, onthullingen én bijzondere aandacht voor 44 jaar carnaval in Krabberdonk. De middag start om 13.11 uur bij Boer Goossens. De entree is gratis en een carnavalsoutfit is geen must. Het belangrijkste is dat het een gezellig feest wordt. Iedereen is welkom!