Krabberdonks Kado op 27 januari voor alle Dungenaren

In Krabberdonk zijn we er voor elkaar en vieren we ook met elkaar carnaval, een mooie kleurrijke traditie die diep is geworteld in onze Brabantse gemeenschap. Carnaval in Den Dungen heeft een lange geschiedenis. Sinds 1969 wordt door stichting Krabberdonk carnaval georganiseerd voor alle inwoners van Den Dungen en Maaskantje in samenwerking met vele andere verenigingen en clubkes.  Dat is dus nu 44 jaar geleden.

Zo’n prachtig jubileum moet gevierd worden. Daarom organiseert de Stichting Krabberdonkse Koepel een groot dorpsfeest op zondag 27 januari voor alle Dungenaren, Maaskanters en mensen die zich Dungenaar voelen. Het Krabberdonks Kado op zondag 27 januari wordt een middag vol muziek, acties, verrassende optredens, onthullingen én bijzonder aandacht voor 44 jaar carnaval in Krabberdonk. De middag start om 13.11 uur bij Boer Goossens. De entree is gratis en een carnavalsoutfit is geen must. Het belangrijkste is dat het een gezellig feest wordt. Iedereen is welkom!