Voorverkoop Tonproaten 2013 tijdens Kerstmarkt

Op 17, 18 en 19 januari organiseert Ut Moes Mar Us weer drie avonden “ Tonproaten” bij Boer Goossens. De kaartverkoop gaat zoals de afgelopen paar jaren van start op de Kerstmarkt. Vanaf 16.50 uur worden de nummers uitgegeven en de kaartverkoop zelf start om 17.20 uur. De entreeprijs bedraagt € . 10,-. Voor elke avond (donderdag, vrijdag en zaterdag) kunnen 2 personen hun entreegeld terugwinnen. Wat moet u daarvoor doen? Wanneer u tijdens de kaartverkoop op de kerstmarkt een lijstje inlevert van tonproaters die de afgelopen 15 jaar in de Dungense ton hebben gestaan, maakt u kans op geld terug. Belangrijk is natuurlijk dat u uw naam en adres op het papier toevoegt. Wij komen het geld voor de kaarten bij u thuis bezorgen. En natuurlijk maken wij de winnaars ook openbaar bekend. Vanaf 8 december zijn de kaarten te koop bij Dia Fashion en Dio Groenendaal.