Start Jubileumjaar

Jubileum 44 jaar Krabberdonk van start

Het jubileumjaar ter ere van de 44ste verjaardag van Krabberdonk had een geslaagde start op 10 november. Een dag vol leuke momenten en verrassingen.

 Om negen uur ’s ochtends werd Elles Kooijmans, bedenkster van het carnavalsthema ‘Krabberdonk loat ut vieren’, verrast met een uitgebreid champagne ontbijt. Prins Michiel en Adjudant Jan-Michiel schoven tijdens hun laatste dagje als hoogwaardigheidsbekleders van Krabberdonk aan de ontbijttafel. Ook Pastoor Van Beurden was te gast. Hij ontving uit handen van Toine van Vught, voorzitter van de Krabberdonkse Koepel de eerste jubileummedaille als echte Krabberdonkse Kanjer.

In totaal worden er dit jaar 44 medailles uitgereikt.

Alle 44-jarigen opgelet Elles Kooijmans ontving ook als eerste de speciale verjaardagssjerp. De sjerp wordt uitgereikt aan iedereen die 11-11-12 en 11-11-2013 44 jaar wordt. Wordt u 44 jaar of kent u iemand die 44 jaar wordt? Laat het weten via info@krabberdonk.nl

Jubileumlogo

Overal in Krabberdonk wordt het bijzondere carnavalsjaar zichtbaar. Het en der verrijzen grote Vieren in de Krabberdonkse kleuren blauw, oranje en geel. De eersten werden afgelopen zaterdag geplaatst in het plantsoen aan het Heilig Hartplein en op de terrasoverkapping van Boer Goossens.