Open Bloes, the Voice of Krabberdonk

Open Bloes-festival, the Voice of Krabberdonk

Tijdens de Kroegentocht op  20 februari zal Krabberdonk  de  VOK 2012 kiezen.

Tijdens een Open Podium Battle zullen plaatselijke talenten hun kunnen tonen en uiteindelijk zal dit resulteren in de enige echte Voice OF Krabberdonk 2012.

Bekende deelnemers van het Open Bloes hebben zich alweer gemeld. Oa de winnaars van 2009, 2010 en 2011 zijn van de partij en zullen laten zien hoe ze zich verder ontwikkeld hebben.  Want een ding is duidelijk: wanneer men het OpenBloes eenmaal gewonnen heeft  gaan deuren open en raakt men verslaafd aan de publiciteit die deze bekroning met zich meebrengt.

Ook meedoen?

Om beginnende talenten een kans te geven is deelnemen aan VOH  heel laagdrempelig. Kun je meezingen met populaire hits of heb je recentelijk op een bruiloft een microfoon vastgehouden dan voldoe je al ruimschoots en kun je je eigen aanmelden. ( via  Gerry de Keijzer,  073-5941634).  De aanwezige vakjury is duidelijk geïnstrueerd kandidaten op een positieve wijze te beoordelen, eventueel wordt zelfs coaching aangeboden om de ruwe diamanten van nu, te polijsten tot Toppers van de toekomst.

 Zorg dat je er bij bent.

Maandag 20 februari 2012, tijdens de Krabberdonkse Kroegentocht, vindt de VOK-verkiezing  plaats.  Erbij zijn is geweldig, meedoen uniek. Maak je keuze en noteer maandag 20 februari in je agenda.