KUL en bekendmaking en installatie Krabberdonkse prins

Thema 2012: ’t Drèjt in Krabberdonk

Bekendmaking en installatie Krabberdonkse prins op 12-11

Op zaterdag 12 november wordt bekend wie zich komend jaar Prins, Adjudant, Jeugdprins, Jeugdprinses en Jeugdadjudant van Krabberdonk mogen noemen. De installatie gaat samen met het Krabberdonkse Unieke Liedjusfestival (KUL). Lokale bands en muziekskes zetten hun beste beentje voor in de competitie om dé Krabberdonkse carnavalskraker van 2012 te worden.

De dagen worden korter: de start van het carnavalsseizoen komt dichterbij. Carnaval in Krabberdonk draait. Zeker komend jaar. Want het carnavalsthema voor 2012 is: ’t Drèjt in Krabberdonk. Het thema is bepaald door de Krabberdonkers zelf. Iedereen kon een suggestie aandragen door een speciaal bierviltje in te vullen en dit te posten in één van de brievenbussen in de Dungense cafés. De winnares is Carla van de Steen. Zij krijgt op 12 november een heerlijk champagne ontbijt.

Nieuwe prins
Krabberdonk heeft ieder jaar een nieuwe prins. Lukt het de Keuzeheren ook dit jaar om hun keuze voor de prins zijn adjudant tot het laatst toe geheim kunnen houden? Ook voor de leden van de jeugdraad wordt 12 november een spannende dag. Zij horen dan pas wie prins, prinses en adjudant gaan worden. Van de prins en prinses wordt verwacht dat ze in het openbaar hun mondje kunnen roeren, en daar is thuis al druk voor geoefend. Kijk ook op www.krabberdonk.nl.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.