Krantwisseltrofee

Op zaterdag 26 maart wordt de Krantenwisseltrofee Noord-Brabant 2011 uitgerijkt. Dit creatieve, carnavalekse en ludieke evenement is opgezet om te kijken wie de beste krant, bloaike of buukske van Noord-Brabant heeft gemaakt. Ook Krabberdonk doet mee met de Krabberkrant. Er zijn 36 inzendingen die door een vak- en publieksjury worden beoordeeld. Per categorie komt er een winnaar uit de bus. Ook wordt bekeken wie de beste tekenaar heeft geleverd.
De prijzen en onderscheidingen worden op 26 mart in Hotel Van Der Valk in Nuland uitgereikt, in het bijzijn krantencommissies, prinsen met gevolg en hofkapellen. De opzet van de carnavalekse boekenbal, dat overigens voor de 37ste maal plaatsvindt, is om alle mensen die voor hun gemeente een carnavalsperodiek hebben gemaakt in het zonnetje te zetten. Iedereen is welkom om dit evenement mee te beleven. De zaal gaat om 19.15 uur open en de toegang is gratis.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.