Halfvasten

3 april: halfvasten in Majorcabar

 

Halfvasten in Den Dungen wordt dit jaar in de Majorcabar gevierd op 3 april vanaf 13.11 uur. Iedereen is welkom om nog even terug te blikken op het afgelopen carnaval in Krabberdonk en vooruit te kijken naar volgend jaar.

Thema 2012

Heb je ze zien liggen? De bierviltjes waarop je een suggestie voor het carnavalsthema van 2012 kon doen? Er zijn veel leuke en creatieve ideeën ingeleverd. Zoals beloofd heeft de Krabberdonkse Koepel een prijs voor de winnende inzending. We verklappen nog niets, maar het is in ieder geval een leuke, carnavaleske (p)reis.

Vrijwilligers: bedankt!

We kijken terug op een paar drukke, gezellige en levendige carnavalsdagen in Krabberdonk. Veel enthousiaste mensen hebben vrijwillig de handen uit de mouwen gestoken om dit mogelijk te maken. Daarom wil de Krabberdonkse Koepel iedereen die zich op één of andere manier heeft ingezet voor carnaval speciaal uitnodigen om bij het halfvastenfeest aanwezig te zijn.

Noot voor de redactie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Hester van Nisselrooij, telefoon 06-26925069.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.