Turbo Power

Jeugdcarnaval in Den Dungen heeft Turbo Power!
The Scratch is op zoek naar jong talent

Jeugdcarnaval in Den Dungen heeft de afgelopen jaren een flinke boost gekregen. Tijdens carnaval wordt sporthal De Misse omgetoverd tot een fantastische feesttent. Carnaval in The Scratch móet je mee maken! Dit jaar heeft The Scratch Turbo Power.  Kijk ook op www.scratchdendungen.hyves.nl en www.krabberdonk.nl.

Den Dungen en het Maaskantje hebben The New Kids. Vorig jaar bracht een van de hoofdrolspelers van The New Kids, Tim Haars alias Gerrie van Boven, een bezoek aan The Scratch en heeft hij honderden handtekeningen uitgedeeld. Dat was te gek en daarom gaan we dit jaar op de Turbo toer. We hebben een  gevarieerd programma, voor kids, jeugd én ouders. Op vrijdagmiddag is het carnaval voor alle klassen van de basisscholen. Ouders, opa’s en oma’s zijn ook weer welkom.

Oranje Party
Zaterdagavond is het Oranje Turbo Party met een optreden  van Vinzzent. Dus kom in het Oranje! Voor deze avond kun je kaarten (polsbandjes) kopen voor € 5, – bij Dio en ’t Hofke en voor € 7,50 aan de kassa. De verkoop start op vrijdag 11 februari.  Bij de kassa krijg je een gratis consumptiemunt.

The Scratch Got Talent
Tijdens carnaval krijgt jong talent een kans.  Zo staat de Dungense  jeugdband  Pride voor de derde keer in het programma. Mede dankzij The Scratch zijn zij uitgegroeid tot een goede  popband.  Ook Lieke van Grinsven en Femke van Alebeek traden de afgelopen jaren in The Scratch op met hun dance acts. Inmiddels hebben zij hun eigen dansschool  Life Dance. Dit jaar zijn ze weer bij The Scratch te gast. En Den Dungen heeft meer jong talent. The Scratch Got Talent gaat op zoek!

Gezocht: talent!
The Scratch zoekt jonge mensen met een prachtige stem, dansact of mix-act (dj’s). Natuurlijk zijn bands ook welkom. Voor de optredens geldt: geen playback. Heb je ambitie en lef, geef je dan op voor de audities. De  audities worden op carnavalszaterdag 5 maart gehouden. Kom je door de auditie ronde dan ga je naar de Battle op zondag of maandag.  Win je de Battle, dan sta je dinsdag in de finale.

Wie wordt de winnaar?
Natuurlijk  is er voor de winnaar een mooie prijs. En verder biedt The Scratch je een podium, een deskundige jury en de kans om je te ontwikkelen. Wellicht ben jij de komende jaren een vast onderdeel van ons  programma. Geef je op bij Patricia Sleutjes, Pilotenstraat 43, Den Dungen of stuur een mail:  ton.patricia@home.nl. Geef bij je aanmelding je e-mailadres en/of telefoonnummer door en wat voor act je doet.

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.