2013: Krabberdonk 44 jaar

Krabberdonk viert feest in 2013

Dungens carnaval bestaat 44 jaar

Over twee jaar gaat het in Krabberdonk knallen, want dan viert het Dungense carnaval haar 44ste verjaardag! Het wordt een uitbundig en groots feest: anders dan anders. Heb je zin om deel te nemen in de organisatie? Stuur een mail naar krabberdonksekoepel.secretariaat@planet.nl. Na carnaval hoor je van ons!

 

Raad van Elf: elk jaar nieuwe leden!

Het zal je niet ontgaan zijn: Krabberdonk heeft een vrouwelijke Raad van Elf. Alle dames zitten drie jaar in de Raad. Het systeem is zo opgezet, dat ongeveer vijf dames ieder jaar afscheid nemen. Zo ‘ververst’ de Raad steeds en dat houdt het levendig! Lijkt het je leuk om ook mee te draaien in de Raad? Stuur dan een mailtje naar Dianne van der Aa, dianneaa@home.nl en we nemen contact met je op.


Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.