KUL

Krabberdonkse prins bekend tijdens Liedjusfestival op  13-11

Het begint weer te kriebelen in Krabberdonk. De dagen worden korter: carnaval komt dichterbij. Het Liedjusfestival op 13-11 staat weer bol van muziek en spectaculaire onthullingen. Wie worden de nieuwe Krabberdonkse prins en adjudant en wie worden de opvolgers van jeugdprins Ivo, prinses Sanne en Adjudant Jurian?

Er wordt volop gespeculeerd over wie de nieuwe prins wordt, maar ook dit jaar zijn de keuzeheren van Krabberdonk er in geslaagd om hun keuze voor de nieuwe Prins en zijn Adjudant tot het laatst toe geheim te houden. Op zaterdag 13 november is het zo ver: de prins maakt zich bekend tijdens het Liedjusfestival in Boer Goossens.

Op zunne kop

Het thema van carnaval 2011 is ‘Op zunne kop’. Het kan dus weer een dolle boel worden. Zet wat op je hoofd en je doet mee. Of neem het juist figuurlijk op: ben wat je niet bent, doe wat je nooit hebt gedurfd, etc…

Jeugdraad

De leden van de jeugdraad tellen de dagen af tot 13 november. Voor hen is het superspannend omdat ze dan pas te horen krijgt wie prins, prinses en adjudant gaan worden. Van de prins en prinses wordt verwacht dat ze in het openbaar hun mondje kunnen roeren, en daar is thuis al druk voor geoefend.

KUL

De bekendmaking van de nieuwe prins gaat gepaard met een daverend liedjesspektakel, met de naam Krabberdonks Unieke Liedjusfestival (KUL). Hier hebben zich een mooi aantal enthousiastelingen voor ingeschreven, met ook enkele verrassende nieuwkomers. Er zijn twee categorieën: liedjes met een bestaande tekst en melodie en eigen composities. Een deskundige jury beoordeelt de deelnemers. De presentatie door Mark Minkels.

Wie wordt de nieuwe prins van Krabberdonk? Zaterdag 13 november, 20.30 uur, KUL, Boer Goossens, Den Dungen. Iedereen is welkom!

Programma

20:30     Aanvang avond met optreden Op Ons Eiggu als winnaar van vorig jaar

20:40     Installatie Jeugdprins, Adjudant en Prinses door Prins Fransçois

21:00     Winnend liedje vorig jaar

21:10     Loting optredens

21:20     Installatie/presentatie 5 “nieuwe” dames en bekendmaking en installatie Prins en Adjudant

21:50     Aanvang KUL met optreden Jeugdraad. Hiera 5 groepen met ieder 2 nummers

23:00     Optreden Pride als laatste groep van KUL. Hierna beraad jury tot ca 24:00 uur.

24:00     Bekendmaking uitslag door jury. Prijsuitreiking door Tony van de Koevering (Frans Mulders troffee)

Een reactie plaatsen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.